Quares lanceert Quares Retail Fund 2

Quares zal in februari een emissie aanbieden voor een nieuwe fonds dat investeert in een nieuwbouw winkelcomplex in het Groothertogdom Luxemburg.

Het 7.000m² grote retailcomplex “Foetz” is volledig verhuurd aan tophuurders Rackstore, Veritas, Lola & Liza en Giovanni Rana. Het pand ligt in de reeds goed ontwikkelde commerciële zoning recht tegenover het Cora shopping centre en in het gebied zijn gekende huurders zoals oa, JBC, Brantano, C&A, Maxi Toys en enkele lokale sterke spelers als Adler en Bâtiself aanwezig.

Foetz ligt 15 km ten zuidwesten van de hoofdstad Luxemburg en 5km van de Franse grens op de kruising van 2 autosnelwegen, de A4 en de A13 beide richting Frankrijk. De ideale ligging tussen Luxemburg stad en Frankrijk en zijn makkelijke bereikbaarheid zijn een garantie voor commercieel succes.

Een investering in Quares Retail Fund 2 kan vanaf 50.000 euro en genereert een verwacht gemiddeld jaarlijks direct rendement van 6,00%.

De investeringsomvang van dit project bedraagt circa 25.800.000 euro vastgoedwaarde met een benodigd eigen vermogen van 11.000.000 euro. Baltisse, een privé investeringsfonds, staat naast Quares als 50/50 co-investeerder in de totale deal.

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer