Huurders

‪ 

De historische basis van AVA ligt bij papierwaren. Nog steeds heeft AVA een eigen productie van papieren servetten en tafelbekleding. Vandaag is AVA echter uitgegroeid tot een vooraanstaande retailketen met een uniek en uitgebreid assortiment aan materialen en toebehoren die invulling geven aan speciale gelegenheden. Bovendien heeft AVA een zeer ruim gamma producten voor uw professionele activiteit.

 

 

Veritas biedt een ruime keuze aan modieuze en creatieve accessoires. Hun producten geven de klant ideeën om zelf aan de slag te gaan: eindeloos combineren en creëren waardoor je kleding of het interieur van je huis net iets anders wordt. De eerste stap in het bestaan van Veritas werd gezet in 1892. Het jaar waarin de eerste winkel in de Antwerpen opende. Veritas groeide uit tot een retailketen van 99 winkels, verspreid over heel België en Luxemburg. In Foetz huurt Veritas 420 m2.
 

 

Lola&Liza staat voor leuke en toffe mode voor jonge dames die modieus en vrouwelijk wensen te zijn. Het is een mooi sprookje dat in 2001 het daglicht ziet. Vier partners geboren in de detailhandel, schrijven dit verhaal met als beginpunt 6 kledingszaken in Limburg. 10 jaar later, bestaat L&L uit een 60-tal winkels verspreid over België en Luxemburg. Met kernwoorden zoals eenvoud, luisterbereidheid, snelheid en reactiviteit evolueert L&L verder in een uitgesproken professionele bedrijfsethiek. Daarom omringt L&L zich continu met de beste partners. In Foetz huurt L&L 540 m2.

 

Giovanni Rana biedt de originele Italiaanse smaak aan in drie verschillende soorten verse pasta: gevuld, ongevulde en verwerkte pasta in maaltijden volgens, het oorspronkelijk Italiaans recept. Deze keten startte in 1961 in het Italiaanse dorpje San Giovanni Lupatoto met het maken van tortellini. Vandaag is het merk de onbetwiste nummer één in de Europese verse pasta markt. Giovanni Rana baat een concept restaurant uit met een aanbod van eigen producten. In Foetz huurt Giovanni Rana 610 m2.

 

 

 

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer