De ideale formule om de investeringsportefeuille te spreiden

Quares Retail Fund 2 is een niet-beursgenoteerde vastgoedvennootschap die belegt in Luxemburgse retailpanden. Dat biedt voor de aandeelhouders enkele interessante voordelen eigen aan deze vorm van investeren:

  • Het heftig wisselende beursklimaat heeft geen invloed op de investering.
  • Ten tweede is de investeerder meestal geen expert in vastgoedbeheer, terwijl dat voor Quares natuurlijk core business is.
  • Ten derde bestaat er voor elke aandeelhouder een veel hogere mate van zeggenschap over de strategische beslissingen van de vennootschap dan bij beursgenoteerde fondsen het geval is.


De hoge mate van inspraakmogelijkheid en transparantie betekent dat de aandeelhouder tegelijk meer verbondenheid met het investeringsproduct krijgt. De aandeelhouders kunnen de vennootschap – retailcomplex ‘Foetz’ een bezoek brengen en de gezondheid van het complex zelf ter plekke komen controleren.

De expertise die Quares ook opbouwde in het property & facility management, een tweede bedrijfstak, staat borg voor het professionele beheer van de panden. Niet iedereen is immers op de hoogte van de administratieve, fiscale of technische vereisten die bij vastgoedbeheer komen kijken.
 

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer