Op zoek naar een stabiele investering in vastgoed?

Winkelvastgoed met tophuurders

Het 7.000m2 grote retailcomplex “Foetz” is verhuurd aan tophuurders zoals Orchestra, AVA Papierwaren, AS Adventue, Veritas, Lola & Liza en Giovanni Rana met huurcontracten van 10 tot 15 jaar.

Strategische ligging

Foetz ligt 15 km ten zuidwesten van de hoofdstad Luxemburg en 5km van de Franse grens op de kruising van 2 autosnelwegen, de A4 en de A13 beide richting Frankrijk. De ideale ligging voor commercieel succes.

6% verwacht direct rendement

U kunt participeren in Quares Retail Fund 2 vanaf 50.000 euro. Quares Retail Fund 2 genereert een verwacht gemiddeld jaarlijks direct rendement van 6,00% dat 2 keer per jaar wordt uitgekeerd.

Quares Retail Fund 2 investeert in Luxemburgs winkelvastgoed

Het gaat om een nieuwbouw winkelcomplex van 7.000m2 gelegen in Luxemburg dat zich strategisch goed situeert in de stad Foetz. Het pand ligt in de reeds goed ontwikkelde commerciële zoning recht tegenover het Cora shopping center. Bekende winkels als JBC, C&A, Brantano, enz. zijn eveneens in de omgeving gevestigd. Naast institutionele beleggers kunnen nu ook particuliere beleggers investeren in Luxemburg met een 6% verwacht direct rendement afhankelijk van exploitatieresultaten.

Shopping Foetz-Mondercange verwelkomt Optique Milbert als nieuwe huurder

Shopping Foetz-Mondercange heeft in april 2016 de nieuwe huurder Optique Milbert welkom geheten! Optique Milbert nam zijn intrek in de laatste gelijkvloerse ruimte. De keten is sinds 2000 actief in Luxemburg en is in volle expansie.

Wij wensen Optique Milbert alle succes toe met de nieuwe vestiging in Foetz-Mondercange ! 

Shopping Foetz-Mondercange verwelkomt A.S.Adventure

Het Quares Retail Fund 2 heeft het genoegen u de komst van een nieuwe huurder in het shopping center te Foetz aan te kondigen. Deze nieuwe huurder is de bekende retailketen, A.S.Adventure. Met deze herontwikkeling zal het huurdersrisico meer gespreid worden en de totale huurinkomsten met circa 4% stijgen. Wij verwachten dat deze win-winsituatie vanaf 21 maart 2014 effectief zal zijn.Lees meer»

Quares Student Housing Fund koopt Kothouse

Vastgoedspecialist Quares heeft haar eerste acquisitie gerealiseerd voor haar nieuwe investeringsfonds Quares Student Housing Fund.

Antwerpen – Vastgoedspecialist Quares heeft onlangs haar eerste pand aangekocht voor de uitbouw van haar nieuwe investeringsfonds rond studentenhuisvesting. Quares speelt hiermee in op het nijpende kamertekort in grote studentensteden als Brussel, Leuven, Gent, Namen of Louvain-la-Neuve, wat al gauw geraamd wordt op meerdere duizenden wooneenheden. In samenwerking met Belfius als plaatsingspartner, lanceerde Quares het niet-beursgenoteerde vastgoedfonds Quares Student Housing Fund.Lees meer»

Bakstenen winkel heeft nog niet afgedaan

Terwijl het berichten regent over consumenten die de bakstenen winkel massaal ruilen voorLees meer»

Quares Retail Fund 2 is 2de grootste geplaatste fonds op basis van eigen vermogen

Dit jaar werden er minder fondsen geplaatst dan in het voorgaande jaar en een aantal fondsen hebben nieuwe beheerders gekregen. Daarbij valt ook op dat de geplaatste fondsen in 2011 gemiddeld kleiner van omvang zijn dan de fondsen geplaatst in 2010.Lees meer»

Genomineerd voor Shopping Awards 2012

Het winkelpand in portefeuille van Quares Retail Fund 2 te Foetz is genomineerd voor de Shopping Awards 2012. In oktober worden de winnaars bekend gemaakt!

Relaas van bezoek aan Rackstore/ retailpark/ Foetz / Luxemburg

Dit relaas wordt enkel gegeven in de vorm van enkele losse opmerkingen, Lees meer»

Nieuwe foto's Giovanni Rana

De werken bij Giovanni Rana zijn bijna afgerond waardoor ze wellicht snel kunnen openen voor het publiek. De laatste nieuwe foto's van deze werken zijn te zien onderaan onze fotoreportage!

Volledig geplaatst

Quares Retail Fund 2 heeft 50% van de aandelen definitief verworven. Op 25 april 2012 werd de uitgifte van de obligatielening door Quares Retail Fund 2 notarieel verleden. Lees meer»

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer